Qasa

Sök

Lilla menyn

Nyhetsbrev

  • Missa inte Whatsupsthlms nyhetsbrev! Signa upp dig här
Lägg till

Annons

Instagram

Humor: Pezster

Pezster är en av Sveriges största humorbloggare. Bloggtema: Humor, aktuellt, spydigt, tänkvärt, samhällsfrågor, provocerande

Läs bloggen här »

Mode + Film

På bloggen modeochfilm skriver Rebecca om film, hennes frilansjobb och relationen mellan mode och film. På bloggen blandas filmrecensioner/nyheter/analyser/tips med röda mattan och personliga inlägg. Bakom bloggen står Rebecca som är utbildad journalist och filmvetare.

Läs bloggen här »

Bak: Bland Bullar & Bröd

Bland Bullar & Bröd drivs av Leila Andersson, 34 år från Stockholm. Här får du läsa om mat och bakning med ekologiskt i fokus. Det sker i både väntade och oväntade former. Leila har gått konditorsutbildning och brödkurser på Medborgarskolan, bakar ibland till förmån för olika oganisationer och insamlingsevent och hon äter och shoppar på alla möjliga härliga bagerier, butiker och caféer både i Stockholm men också ute i världen. Häng med på Leilas äventyr bland bullar, kakor och bröd!

Läs bloggen här »

Inredning: Stocklounge

I den här bloggen får ni följa Erika Norbergs spännande liv som inredare och designer i Stockholm. Det blir smarta inredningstips, besök på mässor och möten med aktuella profiler, mm. Helt enkelt en formtoppad blogg som har koll på det mesta du vill veta.

Läs bloggen här »

Mode: Mats Carlsson

Mats jobbar sedan flera år tillbaka som frilansande stylist och makeupartist. Följ honom genom hans arbete, inspireras av hans tips och mycket mer. Mode, livsstil, makeup, trend och lite vardag.

Läs bloggen här »

Hårdrock i november

Hårdrock i november

Konsert Den 16:e november presenterar Close Up i samarbete med Live Nation tre hårdrocksband på Tyrol. Nu släpps biljetterna 11:e juni, och det handlar om Göteborgsmetal. Det verkar vara metal av typen death och industrial. Banden är Dark Tranquility (på bilden), Engel och Dead By April. Beskrivningen av banden är såhär:


Går fort och är brutalt. Mer behövs inte, då alla som går typ redan vet hur de låter. Resten går dit med förhoppningar och kommer tillbaka med gråt i ögonen eller ett nytt favoritband.


16:e november är vi på Tyrol, 11:e juni bokar vi biljetter här .


Foto: Peter Herneheim


Grunge-legender från Seattle spelar på Nalen

Konsert Garage/punk/rock/grunge-bandet Mudhoney har varit med ända sedan det begav sig i Seattle i början på 90-talet. Förra året firade de 25 år som band och dessutom på samma skivbolag, legendariska Sub Pop Records där sådana som Nirvana och Soundgarden har legat. Den som vill se Mudhoney live har möjlighet att göra det på Nalen den 8 maj, då de befinner sig i stan.

Läs mer »


Månadens livespelningar på Strandvägen 1

Konsert Under mars gästas Strandvägen 1 av ett gäng artister. Först ut är svenska urban-folk-kollektivet Billy Momo, vars andra album kom ut den 2 februari på Hype Records. Därefter står bland andra nederländska MC:n Melodee, som nyligen gästade Debaser Medis, på scen. Nedan hittar du de aktuella namnen och datumen.

Läs mer »


Annons

Countrystjärnan Chris Young på Nalen

Konsert Under hösten kommer den prisbelönte countryartisten Chris Young till Stockholm med världsturnén A.M World Tour, döpt efter 29-åringens senaste album A.M. Chris Young, som kommer från Murfreesboro i Tennessee, startade karriären 2006 med att vinna talangjaktsprogrammet Nashville Star på amerikansk TV och sedan dess har han haft flera förstaplaceringar på Billboards Country-lista. Den 24 september spelar han på Nalen Scen i Stockholm.

Läs mer »


Indochine gör intim klubbspelning på Nalen

Konsert Franska new wave-bandet Indochine, med sångaren Nicola Sirkis i spetsen, kommer nu till Sverige för första gången på 30 år. Gruppen slog igenom på 80-talet med hits som Canary Bay och L'Aventurier, och sedan dess har de hunnit med 12 album som sålt i över tio miljoner exemplar. Det senaste albumet släpptes 2013 och följdes av stora arenaspelningar, men den här gången väntar istället en intim klubbturné. Den 13 april kommer den till Nalen.

Läs mer »


Scrubs-låtskrivaren Joshua Radin till Göta Lejon

Konsert Under våren återvänder den amerikanske singer-songwritern Joshua Radin, känd för succélåten Winter i tv-serien Scrubs, till Sverige för att spela i Stockholm och Göteborg.

Läs mer »


Roxette på Europaturné - fyra konserter i Sverige

Konsert I vår drar Roxette på en omfattande Europa-turné med start i Milano den 10 maj. Turnén avslutas i Sverige med fyra konserter i Kalmar, Halmstad, Göteborg och Stockholm. Den 25 juli kommer de till Sjöhistoriska museet.

Läs mer »


Summerburst fyller 5 år 2015

Festival Sedan starten 2011 har Stureplansgruppens Summerburst växt från 13 000 besökare i Stockholm till ytterligare en festival i Göteborg som 2014 hade 50 000 besökare per dag. Samtidigt flyttades festivalen i Stockholm från Stadion till Gärdet för att få plats för alla de 60 000 besökare som kom dit i juni. 2015 fyller festivalen fem år och firar med pompa och ståt. Den 12-13 juni återvänder den till Gärdet i Stockholm med tre scener.

Läs mer »


 
[12 

Guiden över Stockholms skivbutiker

Konsert Om det är något vi vet är det att börjar man köpa mycket skivor, köpe...

 Läs mer »

Annons

Konsertkalendern

Konsert Vill du få en bra överblick över Stockholms kommande konserter? Kolla vår specifika konsertkalender!

 Läs mer »

Övrigt

RSS

.1 Hitta ställen

.2 Kommenterade

.3 Ställen med bilder

.4 Övrigt


RSS Whatsupsthlm på Twitter Whatsupsthlm på Facebook

Nyhetsbrev
Registrera/avregistrera
Bakgrund
Ljus enfärgadLjus mönstrad

Klicka här för att tipsa oss

Kalender
English Français Español Deutsch Norsk Dansk Soumi