Thalamus

Sök

Lilla menyn

Nyhetsbrev

  • Missa inte Whatsupsthlms nyhetsbrev! Signa upp dig här
Lägg till

Annons

Eckerö

Annons

Instagram

Humor: Pezster

Pezster är en av Sveriges största humorbloggare. Bloggtema: Humor, aktuellt, spydigt, tänkvärt, samhällsfrågor, provocerande

Läs bloggen här »

Mode + Film

På bloggen modeochfilm skriver Rebecca om film, hennes frilansjobb och relationen mellan mode och film. På bloggen blandas filmrecensioner/nyheter/analyser/tips med röda mattan och personliga inlägg. Bakom bloggen står Rebecca som är utbildad journalist och filmvetare.

Läs bloggen här »

Bak: Bland Bullar & Bröd

Bland Bullar & Bröd drivs av Leila Andersson, 34 år från Stockholm. Här får du läsa om mat och bakning med ekologiskt i fokus. Det sker i både väntade och oväntade former. Leila har gått konditorsutbildning och brödkurser på Medborgarskolan, bakar ibland till förmån för olika oganisationer och insamlingsevent och hon äter och shoppar på alla möjliga härliga bagerier, butiker och caféer både i Stockholm men också ute i världen. Häng med på Leilas äventyr bland bullar, kakor och bröd!

Läs bloggen här »

Inredning: Stocklounge

I den här bloggen får ni följa Erika Norbergs spännande liv som inredare och designer i Stockholm. Det blir smarta inredningstips, besök på mässor och möten med aktuella profiler, mm. Helt enkelt en formtoppad blogg som har koll på det mesta du vill veta.

Läs bloggen här »

Mode: Mats Carlsson

Mats jobbar sedan flera år tillbaka som frilansande stylist och makeupartist. Följ honom genom hans arbete, inspireras av hans tips och mycket mer. Mode, livsstil, makeup, trend och lite vardag.

Läs bloggen här »

Hårdrock i november

Hårdrock i november

Konsert Den 16:e november presenterar Close Up i samarbete med Live Nation tre hårdrocksband på Tyrol. Nu släpps biljetterna 11:e juni, och det handlar om Göteborgsmetal. Det verkar vara metal av typen death och industrial. Banden är Dark Tranquility (på bilden), Engel och Dead By April. Beskrivningen av banden är såhär:


Går fort och är brutalt. Mer behövs inte, då alla som går typ redan vet hur de låter. Resten går dit med förhoppningar och kommer tillbaka med gråt i ögonen eller ett nytt favoritband.


16:e november är vi på Tyrol, 11:e juni bokar vi biljetter här .


Foto: Peter Herneheim


Brittiskt stjärnskott till Lydmar Summersessions

Konsert Nu är det klart att Elli Ingram (UK) spelar på Lydmar i sommar, närmare bestämt den 10 juni.

Läs mer »


Countrystjärnan Chris Young på Nalen

Konsert Under hösten kommer den prisbelönte countryartisten Chris Young till Stockholm med världsturnén A.M World Tour, döpt efter 29-åringens senaste album A.M. Chris Young, som kommer från Murfreesboro i Tennessee, startade karriären 2006 med att vinna talangjaktsprogrammet Nashville Star på amerikansk TV och sedan dess har han haft flera förstaplaceringar på Billboards Country-lista. Den 24 september spelar han på Nalen Scen i Stockholm.

Läs mer »


Annons

Scrubs-låtskrivaren Joshua Radin till Göta Lejon

Konsert Under våren återvänder den amerikanske singer-songwritern Joshua Radin, känd för succélåten Winter i tv-serien Scrubs, till Sverige för att spela i Stockholm och Göteborg.

Läs mer »


Roxette på Europaturné - fyra konserter i Sverige

Konsert I vår drar Roxette på en omfattande Europa-turné med start i Milano den 10 maj. Turnén avslutas i Sverige med fyra konserter i Kalmar, Halmstad, Göteborg och Stockholm. Den 25 juli kommer de till Sjöhistoriska museet.

Läs mer »


Summerburst fyller 5 år 2015

Festival Sedan starten 2011 har Stureplansgruppens Summerburst växt från 13 000 besökare i Stockholm till ytterligare en festival i Göteborg som 2014 hade 50 000 besökare per dag. Samtidigt flyttades festivalen i Stockholm från Stadion till Gärdet för att få plats för alla de 60 000 besökare som kom dit i juni. 2015 fyller festivalen fem år och firar med pompa och ståt. Den 12-13 juni återvänder den till Gärdet i Stockholm med tre scener.

Läs mer »


Backstreet Boys på Hovet

130,000,000 miljoner skivor, hundratals prisnomineringar, nästan lika många topplisteettor, och miljoner fans världen över. Backstreet Boys har sedan de grundades i 1993 blivit världens genom tiderna största pojkband och skrivit sig in i pophistorieböckerna många gånger om. I mars 2014 är det dags för svenskbekantingarna från Orlando, Florida att besöka Stockholm igen.

Läs mer »


Guiden över Stockholms skivbutiker

Konsert Om det är något vi vet är det att börjar man köpa mycket skivor, köper man inte mycket annat. Bussbiljett/remsa/kort, glöm det. I nödfall SMS-biljett, men annars inte alls. Bearnaisesåsen ersätter i extremfall smöret på brödet, eftersom det är enda chansen att käka den som tillbehör till något annat.
Testa aldrig att smälla i er en sked bearnaisesås utan något annat.


Hur som helst, på sommaren (och vintern) kan man gå runt och köpa skivor. Som tur är bor vi i Stockholm, och här finns det massor av butiker.


Har och kommer uppdateras allt eftersom. Nu har jag lagt till Record Mania i en sektion för butiker som inte riktigt passar in i mina rundor och jazzbutiken är inte den okända jazzbutiken utan den bästa butiken i "High Fidelity"-området.

Läs mer »


Guiden över Stockholms skivbutiker

Konsert Om det är något vi vet är det att börjar man köpa mycket skivor, köpe...

 Läs mer »

Annons

Konsertkalendern

Konsert Vill du få en bra överblick över Stockholms kommande konserter? Kolla vår specifika konsertkalender!

 Läs mer »

Övrigt

RSS

.1 Hitta ställen

.2 Kommenterade

.3 Ställen med bilder

.4 Övrigt


RSS Whatsupsthlm på Twitter Whatsupsthlm på Facebook

Nyhetsbrev
Registrera/avregistrera
Bakgrund
Ljus enfärgadLjus mönstrad

Klicka här för att tipsa oss

Kalender
English Français Español Deutsch Norsk Dansk Soumi