Sök

Lilla menyn

Nyhetsbrev

  • Missa inte Whatsupsthlms nyhetsbrev! Signa upp dig här
Lägg till

Annons

Boulebar

Annons

Instagram

Humor: Pezster

Pezster är en av Sveriges största humorbloggare. Bloggtema: Humor, aktuellt, spydigt, tänkvärt, samhällsfrågor, provocerande

Läs bloggen här »

Mode + Film

På bloggen modeochfilm skriver Rebecca om film, hennes frilansjobb och relationen mellan mode och film. På bloggen blandas filmrecensioner/nyheter/analyser/tips med röda mattan och personliga inlägg. Bakom bloggen står Rebecca som är utbildad journalist och filmvetare.

Läs bloggen här »

Inredning: Stocklounge

I den här bloggen får ni följa Erika Norbergs spännande liv som inredare och designer i Stockholm. Det blir smarta inredningstips, besök på mässor och möten med aktuella profiler, mm. Helt enkelt en formtoppad blogg som har koll på det mesta du vill veta.

Läs bloggen här »

Mode: Mats Carlsson

Mats jobbar sedan flera år tillbaka som frilansande stylist och makeupartist. Följ honom genom hans arbete, inspireras av hans tips och mycket mer. Mode, livsstil, makeup, trend och lite vardag.

Läs bloggen här »

Livsstil: Aenigma

Mest mode, kreativitet, resor och en liten dos vardag.

Läs bloggen här »

Magnus Uggla ger sig ut igen

Magnus Uggla ger sig ut igen

Konsert Som sagt, ännu en turné med Magnus Uggla. Denna gång ska han ta med sig ett alldeles färskt band, som aldrig ens varit i en turnébuss tidigare. Detta band samlas ihop genom att Uggla åker runt och söker medlemmar under våren, vilket dokumenteras av SVT i programmet "Var fan är mitt band?".

14:e april släpps biljetterna, och den 24:e juli ska man vara på Skansen. Här  kan ni köpa dem.

Fotograf: Peter Cederling


Popaganda 2014

Festival Efter flera succéfestivaler är Popaganda tillbaka på Eriksdalsbadet i slutet av augusti. Festivalen startades 2002 och har tidigare gästats av bland andra Belle & Sebastian och Håkan Hellström. Årets program bjuder på artister som Veronica Maggio, Lily Allen, First Aid Kit och Kelis. Hela spelschemat hittar du här .

Läs mer »


Annons

Musikfestivalen Re:earth återvänder till skärgården

Festival Kända artister och mycket miljötänk utlovas när festivalen Re:earth återvänder till skärgården. Festivalen startade i Thailand för fem år sedan, och den här gången hålls den på Grinda med ambitionen att verka för en levande skärgård. Uppträder gör bland andra Timbuktu, Moneybrother, Patrik Isaksson, Tingsek och Anne-lie Rydé. På plats finns tre scener med både liveband och dj:s, och det blir även somriga aktiviteter. Re:earth arrangeras för andra gången i den svenska övärlden.

Läs mer »


Kända artister på Fredriksborg

Konsert I sommar gästas Fredriksborg på norra Värmdö av en rad kända artister. Bland annat blir det Allsång med gästartister som Thomas Di Leva, Patrik Isaksson och Shirley Clamp. Missa så klart inte heller skivaktuella Weeping Willows som spelar den 10 augusti. Nedan hittar du de aktuella datumen!

Läs mer »


Perssons Pack säger tack och hej på Nalen

Konsert Vill du se Perssons Packs sista spelning, någonsin? Då ska du inte missa konserten på Nalen den 4 oktober. Under sommaren gör bandet sin avskedsturné genom Sverige efter 25 år i rockvärlden, och sista stoppet blir Stockholm och Nalen. På scen står originaluppsättningen med Per Persson, Magnus "Limpan" Lind, Magnus Adell och Niclas Frisk. På trummor finns Magnus "Norpan" Eriksson.

Läs mer »


Nalen får återbesök av Docenterna

Konsert Den 5 september återvänder popbandet Docenterna till Nalen, den här gången med en ny skiva i bagaget som bland annat inkluderar singeln Liv i norr/Södermalm som släpptes i maj. Vad som dyker upp under spelningen blir lite av en överraskning. Bandet har nämligen genomgått en rad olika konstellationer de senaste åren och står nu på scen i form av "Docenterna Deluxe" - samtliga originalmedlemmar plus nya gästartister.

Läs mer »


Weeping Willows på Fredriksborg

Konsert Den 10 augusti får Fredriksborg på Värmdö storbesök av Weeping Willows som nyligen släppte albumet The Time Has Come. Bandet har, med Magnus Carlson i spetsen, inte minst gjort sig känt för finstämda låtar som Touch Me och Blue and Alone. Spelningen på Fredriksborg hålls i trädgården med utsikt över Oxdjupet.

Läs mer »


Artister i Sjöboden på Djurönäset

Konsert/Restaurang Under sommaren kan skärgårdssugna se spelningar på Sjöboden på tisdagar och torsdagar, fira midsommar, gå på skärgårdsfestival, vara med på bartömning, grillbufféer och mycket annat. Nedan ser du vad som händer på restaurangen dag för dag. Spelningarna sätter normalt igång vid 19-tiden.

Läs mer »


 
[12 

Guiden över Stockholms skivbutiker

Konsert Om det är något vi vet är det att börjar man köpa mycket skivor, köpe...

 Läs mer »

Konsertkalendern

Konsert Vill du få en bra överblick över Stockholms kommande konserter? Kolla vår specifika konsertkalender!

 Läs mer »

Övrigt

RSS

.1 Hitta ställen

.2 Kommenterade

.3 Ställen med bilder

.4 Övrigt


RSS Whatsupsthlm på Twitter Whatsupsthlm på Facebook

Nyhetsbrev
Registrera/avregistrera
Bakgrund
Ljus enfärgadLjus mönstrad

Klicka här för att tipsa oss

Kalender
English Français Español Deutsch Norsk Dansk Soumi