Sök

Lilla menyn

Nyhetsbrev

  • Missa inte Whatsupsthlms nyhetsbrev! Signa upp dig här
Lägg till

Annons

Instagram

Humor: Pezster

Pezster är en av Sveriges största humorbloggare. Bloggtema: Humor, aktuellt, spydigt, tänkvärt, samhällsfrågor, provocerande

Läs bloggen här »

Mode + Film

På bloggen modeochfilm skriver Rebecca om film, hennes frilansjobb och relationen mellan mode och film. På bloggen blandas filmrecensioner/nyheter/analyser/tips med röda mattan och personliga inlägg. Bakom bloggen står Rebecca som är utbildad journalist och filmvetare.

Läs bloggen här »

Bak: Bland Bullar & Bröd

Bland Bullar & Bröd drivs av Leila Andersson, 34 år från Stockholm. Här får du läsa om mat och bakning med ekologiskt i fokus. Det sker i både väntade och oväntade former. Leila har gått konditorsutbildning och brödkurser på Medborgarskolan, bakar ibland till förmån för olika oganisationer och insamlingsevent och hon äter och shoppar på alla möjliga härliga bagerier, butiker och caféer både i Stockholm men också ute i världen. Häng med på Leilas äventyr bland bullar, kakor och bröd!

Läs bloggen här »

Inredning: Stocklounge

I den här bloggen får ni följa Erika Norbergs spännande liv som inredare och designer i Stockholm. Det blir smarta inredningstips, besök på mässor och möten med aktuella profiler, mm. Helt enkelt en formtoppad blogg som har koll på det mesta du vill veta.

Läs bloggen här »

Mode: Mats Carlsson

Mats jobbar sedan flera år tillbaka som frilansande stylist och makeupartist. Följ honom genom hans arbete, inspireras av hans tips och mycket mer. Mode, livsstil, makeup, trend och lite vardag.

Läs bloggen här »

Magnus Uggla ger sig ut igen

Magnus Uggla ger sig ut igen

Konsert Som sagt, ännu en turné med Magnus Uggla. Denna gång ska han ta med sig ett alldeles färskt band, som aldrig ens varit i en turnébuss tidigare. Detta band samlas ihop genom att Uggla åker runt och söker medlemmar under våren, vilket dokumenteras av SVT i programmet "Var fan är mitt band?".

14:e april släpps biljetterna, och den 24:e juli ska man vara på Skansen. Här  kan ni köpa dem.

Fotograf: Peter Cederling


Tower of Power på Nalen

Konsert Skivaktuella tiomannabandet Tower Of Power från Kalifornien slog igenom 1973 och har turnerat med Santana, Sly Stone och Creedence Clearwater Revival. En som hyllat dem är soulstjärnan James Brown som lär ha sagt "There's no black group that plays my stuff as good as them". Idag är de hetare än någonsin och turnerar intensivt i både USA och Europa. Den 18 november kommer de till Stockholm och Nalen med nya albumet Hipper than Hipp.

Läs mer »


Annons

Robert Glasper Experiment gör spelning på Nalen

Konsert Den 27 oktober gästas Nalen av The Robert Glasper Experiment. Bandet vann en Grammy för bästa R&B-album med debutalbumet Black Radio från 2012 och på uppföljaren hördes prominenta gästartister som Norah Jones, Snoop Dogg och Faith Evans. En sällsynt stilmix är att vänta - frontmannen och jazzpianisten Robert Glasper flirtar nämligen med både soul, hiphop och elektronisk funk.

Läs mer »


Annons

Selam Festival intar Nalen

Festival Youssou N'dour, förra årets Polarprisvinnare, toppar lineup när Nalen arrangerar endagsfestivalen Selam Festival Sthlm den 31 oktober.

Läs mer »


Orup levererar hitkavalkad på Hamburger Börs

Konsert Med tio album och en svårslagen låtskatt i bagaget är det i höst dags för Orups första helt egna show. Med Viva La Pop på Hamburger Börs kommer Sveriges popkung att bjuda på tidlösa popklassiker från fyra decennier och några av Sveriges största hits. Viva La Pop har premiär den 25 september.

Läs mer »


Backstreet Boys på Hovet

130,000,000 miljoner skivor, hundratals prisnomineringar, nästan lika många topplisteettor, och miljoner fans världen över. Backstreet Boys har sedan de grundades i 1993 blivit världens genom tiderna största pojkband och skrivit sig in i pophistorieböckerna många gånger om. I mars 2014 är det dags för svenskbekantingarna från Orlando, Florida att besöka Stockholm igen.

Läs mer »


Guiden över Stockholms skivbutiker

Konsert Om det är något vi vet är det att börjar man köpa mycket skivor, köper man inte mycket annat. Bussbiljett/remsa/kort, glöm det. I nödfall SMS-biljett, men annars inte alls. Bearnaisesåsen ersätter i extremfall smöret på brödet, eftersom det är enda chansen att käka den som tillbehör till något annat.
Testa aldrig att smälla i er en sked bearnaisesås utan något annat.


Hur som helst, på sommaren (och vintern) kan man gå runt och köpa skivor. Som tur är bor vi i Stockholm, och här finns det massor av butiker.


Har och kommer uppdateras allt eftersom. Nu har jag lagt till Record Mania i en sektion för butiker som inte riktigt passar in i mina rundor och jazzbutiken är inte den okända jazzbutiken utan den bästa butiken i "High Fidelity"-området.

Läs mer »


Guiden över Stockholms skivbutiker

Konsert Om det är något vi vet är det att börjar man köpa mycket skivor, köpe...

 Läs mer »

Annons

Slipsar, flugor och näsdukar

Konsertkalendern

Konsert Vill du få en bra överblick över Stockholms kommande konserter? Kolla vår specifika konsertkalender!

 Läs mer »

Övrigt

RSS

.1 Hitta ställen

.2 Kommenterade

.3 Ställen med bilder

.4 Övrigt


RSS Whatsupsthlm på Twitter Whatsupsthlm på Facebook

Nyhetsbrev
Registrera/avregistrera
Bakgrund
Ljus enfärgadLjus mönstrad

Klicka här för att tipsa oss

Kalender
English Français Español Deutsch Norsk Dansk Soumi