Park Venue

Sök

Lilla menyn

Nyhetsbrev

  • Missa inte Whatsupsthlms nyhetsbrev! Signa upp dig här
Lägg till

Annons

Lucca

Annons

Instagram

Humor: Pezster

Pezster är en av Sveriges största humorbloggare. Bloggtema: Humor, aktuellt, spydigt, tänkvärt, samhällsfrågor, provocerande

Läs bloggen här »

Mode + Film

På bloggen modeochfilm skriver Rebecca om film, hennes frilansjobb och relationen mellan mode och film. På bloggen blandas filmrecensioner/nyheter/analyser/tips med röda mattan och personliga inlägg. Bakom bloggen står Rebecca som är utbildad journalist och filmvetare.

Läs bloggen här »

Inredning: Stocklounge

I den här bloggen får ni följa Erika Norbergs spännande liv som inredare och designer i Stockholm. Det blir smarta inredningstips, besök på mässor och möten med aktuella profiler, mm. Helt enkelt en formtoppad blogg som har koll på det mesta du vill veta.

Läs bloggen här »

Mode: Mats Carlsson

Mats jobbar sedan flera år tillbaka som frilansande stylist och makeupartist. Följ honom genom hans arbete, inspireras av hans tips och mycket mer. Mode, livsstil, makeup, trend och lite vardag.

Läs bloggen här »

Livsstil: Aenigma

Mest mode, kreativitet, resor och en liten dos vardag.

Läs bloggen här »

Magnus Uggla ger sig ut igen

Magnus Uggla ger sig ut igen

Konsert Som sagt, ännu en turné med Magnus Uggla. Denna gång ska han ta med sig ett alldeles färskt band, som aldrig ens varit i en turnébuss tidigare. Detta band samlas ihop genom att Uggla åker runt och söker medlemmar under våren, vilket dokumenteras av SVT i programmet "Var fan är mitt band?".

14:e april släpps biljetterna, och den 24:e juli ska man vara på Skansen. Här  kan ni köpa dem.

Fotograf: Peter Cederling


Rosanne Cash till Nalen

Konsert Countrystjärnan Rosanne Cash har över ett miljontal sålda album bakom sig och fortsätter att inspirera musiker världen över. I januari släppte hon det kritikerrosade albumet The River & The Thread tillsammans med maken John Leventhal och den 6 augusti är de tillbaka för en spelning på Nalen. Konserten kommer att bjuda på låtar från det nysläppta albumet men även på guldkorn och stora countryhits från Rosannes 30-åriga karriär, bland annat från succéerna Black Cadillac och The List.

Läs mer »


Annons

Lee Fields and The Expressions på Nalen

Konsert Den 12 juni gästas Nalen av soullegenden Lee Fields. Sedan 1969 har han gjort turnéer med Kool And The Gang, OV Wright, Darrel Banks och Little Royal, och idag är han fortfarande på toppen av karriären. Albumet Faithful Man från 2012 kallas rent av en av höjdpunkterna. Katalogen sträcker sig från James Brown-doftande funk till lo-fi blues via samtida Southern soul till samarbete med franska house-producenten Martin Solveig. Kompbandet The Expressions ger den råa men sammetslena rösten ett stråkinlindat soul-sound, ett hett tips till fans av The Moments, The Delfonics och The Stylistics såväl som Ghostface Killah och Jay-Z.

Läs mer »


Sivert Høyem på Nalen

Konsert På Norges nationaldag den 17 maj firas grannlandet med den norske ikonen Sivert Høyem på Nalen. Den här gången tar han med sig hela bandet och dessutom nya skivan "Endless Love" som släpps i Sverige den 16 april. Senast Sivert Høyem uppträdde på Nalen var det en rykande åtgång på biljetterna, så se till att rycka en i god tid inför återbesöket.

Läs mer »


CunninLynguists återvänder till Nalen

Konsert För två år sedan gjorde CunninLynguists sin tredje spelning på Nalen och fyllde stora salen till bredden. Nu är de tillbaka för en repris med Strange Universe European Tour 2014 och nya albumet Strange Journey Volume Three. Skivan släpptes den 1 april via svenska Bad Taste Records och bland gästartisterna finns namn som Murs, Del The Funky Homosapien, Aesop Rock och Grieves. CunninLynguists spelar på Nalen den 14 maj, och med sig har de dessutom Sadistik och DJ Thomax.

Läs mer »


The Dream Syndicate på Nalen

Konsert Den 2 maj gästas Nalen av The Dream Syndicate som härom året återuppstod efter en tids uppehåll, soloskivor och utbytta medlemmar. Bandet grundades i Los Angeles 1981 och ses som pionjärer inom den nutida alternativa musiken. Ofta nämns de i samma mening som Velvet Underground eller R.E.M. och The Stooges. Debutalbumet "The Days of Wine and Roses" anses fortfarande vara ett av de bästa och viktigaste rockalbumen genom tiderna.

Läs mer »


Orup levererar hitkavalkad på Hamburger Börs

Konsert Med tio album och en svårslagen låtskatt i bagaget är det i höst dags för Orups första helt egna show. Med Viva La Pop på Hamburger Börs kommer Sveriges popkung att bjuda på tidlösa popklassiker från fyra decennier och några av Sveriges största hits. Viva La Pop har premiär den 25 september.

Läs mer »


Rolling Stones på Tele2 Arena

Konsert Förra året åkte Mick Jagger, Keith Richards, Charlie Watts, och Ronnie Wood ut på vägarna efter konserter i England och USA världen runt, och kommer med sitt minst sagt legendariska band The Rolling Stones att göra konserter i Europa i maj, juni och juli. The Rolling Stones kommer till Tele2 Arena i Stockholm den 1 juli med sin 14 ON FIRE-turné.

Läs mer »


 
[12 3 4 

Guiden över Stockholms skivbutiker

Konsert Om det är något vi vet är det att börjar man köpa mycket skivor, köpe...

 Läs mer »

Konsertkalendern

Konsert Vill du få en bra överblick över Stockholms kommande konserter? Kolla vår specifika konsertkalender!

 Läs mer »

Annons

Påsk - slipsar

Annons

WhatsupUppsala.se

Övrigt

RSS

.1 Hitta ställen

.2 Kommenterade

.3 Ställen med bilder

.4 Övrigt


RSS Whatsupsthlm på Twitter Whatsupsthlm på Facebook

Nyhetsbrev
Registrera/avregistrera
Bakgrund
Ljus enfärgadLjus mönstrad

Klicka här för att tipsa oss

Kalender
English Français Español Deutsch Norsk Dansk Soumi