Behöver du hjälp med trädfällning i Malmö stad?

Är det så att du behöver ha hjälp med trädfällning i Malmö? Det finns ett bra företag som utför trädfällning i Malmö. De heter Arbor Syd. Hos dem kan du även hitta andra bra tjänster:

  • Plantering
  • Beskärning
  • Stubbfräsning
  • Häckklippning

Hur just dit träd fälls, det beror helt och hållet på hur och var det står. Det finns idag lite olika sätt att ta ner ett träd på. Det kan vara vanlig fällning, sektionsfällning så väl som med hjälp av en kransåg.

Få dina träd fällda i Malmö

Att anlita någon för trädfällning i Malmö kan vara bra om du har ett eller flera träd du vill få bort. I samband med det så kan du även få stubbfräsning, så att du blir av med alla de stubbar som blir av att man fäller träden. I samband med att Arbor Syd fäller dina träd, så kan de även se till att ta hand om stammar och grenar och kapa dem till ved, för dig att klyva senare. De kan även forsla bort trädet och det material du inte vill ha kvar.

Arbor Syd kan även hjälpa dig om det är så att du har stormskadade träd som ligger ivägen så att de blir borttagna.

Fler bra tjänster

Utöver att detta företag kan fälla träd samt ta hand om stubbarna, så har de även flera andra bra tjänster du kan ha nytta av. De kan bland annat hjälpa dig med att plantera, beskära träd och buskar eller utföra klippning av häckar.